ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα “musiccenter-games.gr

Βασικός μας στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, όσο και η δημιουργία αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Παρακάτω διατυπώνονται εγγράφως οι όροι λειτουργίας και χρήσης της ιστοσελίδας οι οποίοι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον ευρωπαϊκό και ελληνικό δίκαιο, ενώ ο χρήστης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι έλαβε πλήρη γνώση αυτών, τους αποδέχεται ρητά και ανεπιφύλακτα και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ιστοσελίδα “musiccenter-games.grείναι άκρως φιλική προς τον χρήστη, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς όπως: το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό,  την ημερομηνία λήξεως της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.

Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η επιχείρησή μας τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν.2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που έγινε από τον πελάτη. Διασφαλίζουμε ότι με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.  Τα προσωπικά στοιχεία σας, γνωστοποιούνται  στην αρμόδια τράπεζα (π.χ. ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας) και ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ από τη βάση μας, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Η ιστοσελίδα musiccenter-games.gr χρησιμοποιεί τα δεδομένα των επισκεπτών (διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας) είτε εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η καταχώρηση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης αλληλογραφίας σε προκαθορισμένα πεδία της ιστοσελίδας, είτε εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή τους στο newsletter, για την αποστολή προσφορών και ενημερωτικών δελτίων του ηλεκτρονικού καταστήματός μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

H Ιστοσελίδα musiccenter-games.gr κάνει χρήση του πρωτοκόλλου SSL για ασφαλείς διαδικτυακές εμπορικές συναλλαγές κρυπτογράφησης σε 128bi . Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι πληροφορίες της πιστωτικής κάρτας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.


Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι το παγκόσμιο πρότυπο στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν υποστεί αλλαγή κατά την μεταφορά.

XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε κάνοντας εισαγωγή σε κάθε προϊόν με το όνομα του προϊόντος.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 95% των προϊόντων μας είναι Άμεσα Διαθέσιμα όμως στην οποιαδήποτε περίπτωση κωλύματος θα έχετε Άμεση Επικοινωνία από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών μας έτσι ώστε να διευθετηθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η Απουσία Επικοινωνίας σημαίνει ότι η παραγγελία σας εκτελείται κανονικά και εντός του προβλεπόμενου χρόνου.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το μας ηλεκτρονικό κατάστημα, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί.

Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανός τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ:

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος o πελάτης προβαίνει

  1. Στη συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης και
  2. Στην ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης. 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

1. Με αντικαταβολή

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμος μόνο για αγορές στο εσωτερικό της Ελλάδας. Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας (Speedex) που θα σας παραδώσει τα προϊόντα. Η παραγγελία σας έχει χρόνο παράδοσης 1 έως 3 εργάσιμων ημερών ενώ για τις απομακρυσμένες- δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να παραταθεί σε 2 έως 6 μέρες. 

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή διατραπεζική μεταφορά στον αρ. λογαριασμού με IBAN: GR5002602490000450201025681 - Eurobank Τράπεζα

Δικαιούχος: Ανδρεώλας Ηρακλής

3. Με πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας το κατάστημά μας παρέχει τη δυνατότητα να παραγγείλετε ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ το προϊόν της επιλογής σας. (ωράριο καταστημάτων)

Πληροφορίες/Ερωτήσεις/Παραγγελίες:

Music Center: +30 2695029920.

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο παράδοσης και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ (24%), ενώ η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Σημείωση: Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις λόγω διαφορών στην ισοτιμία, εκτελωνισμών κλπ για τα οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στην Ελλάδα μέσω της εταιρείας Speedex Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, ενώ για τις απομακρυσμένες- δυσπρόσιτες περιοχές  ισχύει ως χρόνος παράδοσης το διάστημα των 2-6 ημερών. 

  • Για τις παραδόσεις εντός Ελλάδας οι χρεώσεις έχουν ως εξής:
  • Για όλες τις αγορές τα μεταφορικά κόστη είναι 2,50€ μέχρι 2kg. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιβάρυνση 0,80€.
  • Για αγορές για τις οποίες έχει επιλεγεί ως τρόπος πληρωμής η αντικαταβολή, το κόστος αντικαταβολής είναι συν 1,50€ για Ελλάδα και συν 4,50€ για την Κύπρο.
  • Για τις παραδόσεις στην Κύπρο τα μεταφορικά κόστη είναι 9€ μέχρι 3kg.
  • Για παραδόσεις σε απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 0,50€.
  • Για παραδόσεις εκτός Ελλάδας εφαρμόζεται η τιμολογιακή πολιτική της συνεργαζόμενης με εμάς εταιρίας.

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α..

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα από την πραγματοποίηση της. Μετά το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μέρος ή και ολόκληρη την παραγγελία σας χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αν ωστόσο ο λόγος της επιστροφής αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, είστε υποχρεωμένοι είτε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση musiccen@otenet.gr ηλεκτρονικό μήνυμα, στο οποίο θα πρέπει να αναφέρεται η περιγραφή του αγορασθέντος προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε και η ημερομηνία αγοράς του είτε να μας καλέσετε στο 2695029920 για να δηλώσετε προφορικά την πρόθεση σας για υπαναχώρηση. Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν ακέραιο, στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της επιχείρησης και εφόσον το προϊόν συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Παρακαλείστε στο πλαίσιο βελτίωσης των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών να συμπληρώνετε, σε περίπτωσης υπαναχώρησης από την πώληση, την «φόρμα επιστροφής», την οποία θα βρείτε να εσωκλείεται εντός του πακέτου που θα λάβετε.  Συμπληρώνοντας την φόρμα αυτή θα μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι υποδεικνύοντάς μας τις εκάστοτε ανάγκες σας. Στα εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων.

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα (ανάλογα με τον τρόπο που θα έχει πληρωθεί η παραγγελία και τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος). Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της επιχείρησής μας, το musiccenter-games.gr  δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου μέσω της υπηρεσίας courier υπάλληλο στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά του έξοδα. Αντίθετα, αν ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της επιχείρησης τότε τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν θα επιστραφεί μέσω της ίδιας εταιρίας courier  μέσω της οποίας έγινε και η αρχική αποστολή (δηλαδή της Speedex Courier) το musiccenter-games.gr το παραλαμβάνει εντός 2-4 εργάσιμων ημερών εκτός αν πρόκειται για απομακρυσμένη-δύσβατη περιοχή οπότε η παραλαβή από εμάς γίνεται σε 2-6 ημέρες. Οι χρόνοι παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε αλλά και η ανάληψη από μέρους μας του κόστους επιστροφής των προϊόντων  ισχύουν μόνο εφόσον οι επιστροφές πραγματοποιηθούν από τις ανωτέρω αναφερθείσες εταιρίες ταχυμεταφοράς.  Εντός 5 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από το musiccenter-games.gr και κατόπιν επεξεργασίας του αιτήματος σας, σας αποστέλλουμε e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τον οποίο οφείλετε να μας γνωστοποιήσετε κατά τη δήλωση της πρόθεσης υπαναχώρησής σας από την εν λόγω σύμβαση  πώλησης.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το musiccenter-games.gr παρέχει δικαίωμα αντικατάστασης του αγορασθέντος προϊόντος. Το δικαίωμα αυτό μπορεί να ασκηθεί : α)κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με έναν εκ των εκπροσώπων μας στο τηλέφωνο 2695029920 ή β) μέσω αίτησης  αντικατάστασης την οποία θα μας αποστείλει ο πελάτης με ηλεκτρονική επιστολή  στην ηλεκτρονική διεύθυνση musiccen@otenet.gr περιγράφοντας αναλυτικά τα στοιχεία (είδος, ποσότητα, κωδικός, τιμή, ημερομηνία αγοράς κτλ) της αρχικής του αγοράς . Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης θα λάβει απαντητική επιστολή από εμάς στην οποία θα περιγράφεται η διαδικασία επιστροφής του προς αντικατάσταση προϊόντος. Ο πελάτης υποχρεούται να αναμείνει μέσα σε 2 έως 3 μέρες την απάντησή μας και να μην προβεί νωρίτερα στην επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος. H χρέωση αντικατάστασης του αγορασθέντος προϊόντος είναι X€. Αν η αντικατάσταση γίνει μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς άλλης απ’ αυτή με την οποία συνεργάζεται η επιχείρησή μας, τότε ο πελάτης χρεώνεται όλο  το κόστος της μεταφοράς το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε εταιρίας ταχυμεταφοράς.

Επιπλέον παρέχονται οι εξής δυνατότητες επιστροφής: α)πιστωτικό, β)επιστροφή χρημάτων με την κατάθεσή τους σε τράπεζα.

Σε κάθε περίπτωση ο καταναλωτής που θέλει να αλλάξει το εκάστοτε προϊόν είναι υποχρεωμένος να προβεί στην επιστροφή του αρχικά αγορασθέντος προϊόντος.  Η διαδικασία επιστροφής υποδεικνύεται πάντοτε από εμάς είτε με την παροχή τηλεφωνικών οδηγιών προς τον πελάτη είτε με την παροχή γραπτών οδηγιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Το musiccenter-games.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση

Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το musiccenter-games.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H επιχείρηση αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε  μας e-mail στο musiccen@otenet.gr .

Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημα σας (εντός 24ωρών εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο 2695029920 ώρες καταστημάτων. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στη σελίδα “Music Center - Play VR” στο Facebook και “music.center_playvr” στο Instagram.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Ζακύνθου.