Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα musiccenter-games.gr 

Το musiccenter-games.gr  δημιουργήθηκε από ανθρώπους με αγάπη για τη μουσική και τα video games. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο και μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε ότι χρειαστείτε και σας φανεί χρήσιμο.

Έτσι λοιπόν στο musiccenter-games.gr  μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά των προϊόντων της αρεσκείας σας κατόπιν διαδικτυακής παραγγελίας.

Βασικός μας στόχος μας είναι τόσο η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη, όσο και η δημιουργία αμφίδρομης σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στο πλαίσιο συμμόρφωσης με το άρθρο 4 του π.δ. 131/2003 σας επισημαίνουμε ότι η Ιστοσελίδα www.musiccener-games.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης  με την επωνυμία «Ανδρεώλας Ηρακλής του Κων/νου» και τον διακριτικό τίτλο «Music Center». Η έδρα της επιχείρησής μας βρίσκεται στο δήμο Ζακύνθου της περιφέρειας Ιονίων Νήσων επί της οδού Αλ. Ρώμα 18, υπάγεται στη ΔΟΥ Ζακύνθου με ΑΦΜ 117010719 και αριθμό ΓΕΜΗ 07005802400.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε περίπτωση που θέλετε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών παρακαλούμε συμπληρώστε την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή στείλτε  μας email στο: musiccen@otenet.gr.

Εάν δεν λάβετε άμεση απάντηση στο αίτημα σας (εντός 24ωρών εκτός Σαββατοκύριακου) ή κρίνετε ότι το θέμα σας χρειάζεται άμεση εξυπηρέτηση μπορείτε τότε να επικοινωνήσετε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο +30 2695029920 ώρες καταστημάτων.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και στη σελίδα “Music Center - Play VR” στο Facebook και “music.center_playvr” στο Instagram.